Πέμπτη, 04 Ιουλ 2013 16:36

ΣΧΟΛΕΣ KICKBOXING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ . ΕΡΕΥΝΑ

Γράφει ο  nikolaos
1
Καρφίτσωσε το
(9 πινέζες)
ΣΧΟΛΕΣ KICKBOXING ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ . ΕΡΕΥΝΑ
Μετά από μια καταγγελία που δεχτήκαμε, πήραμε απόφαση να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να δημιουργήσουμε αυτό το block για να γνωρίσουν οι αναγνώστες την αλήθειά για τις σχολές kickboxing στου Ζωγράφου. Έτσι και ξεκινάμε την μυστική έρευνα στον τομέα αυτόν. Κατά καιρούς διαβάσαμε άρθρα και block για αυτές τις σχολές , όπως ένα άρθρο http://zografou-kickboxing.blogspot.gr/2013/02/kick-boxing-legion.html  αναφερότανε για έναν καθηγητή πολύ επικίνδυνο. Έτσι ήταν ο πρώτος που επισκεφτήκαμε.


Η Α.Σ. Legion kickboxing...
 
 
 
...άνοιξε τις πόρτες της στους υποτιθέμενους μαθητές που στείλαμε για δύο εβδομάδες. Εκεί ο δάσκαλος Λιαπίδης Βάιος που τον κατηγορούσαν με ψεύτικο block ανώνυμοι, διαπιστώσαμε τον ευαίσθητο, αλλά παράλληλα δυναμικό χαρακτήρα του και τις γνώσεις του που μας άφησαν έκπληκτους, τον κόσμο που σύρρεε, τα γεμάτα γκρουπ από μικρά παιδιά έως γέρους, τα πτυχία του, τα διπλώματα και τα πρωταθλήματα του και το πιο σημαντικό, την ανθρωπιά του και την αγάπη του προς τους μαθητές του. Μετά από επικοινωνία με την Ε.Ο.Μ.Α. για το αν ισχύει το πτυχίο προπονητού που έχει ο Βάιος Λιαπίδης, μας επιβεβαίωσαν ότι ισχύει και ότι τον στηρίζει η ομοσπονδία.
Όταν τον ρωτήσαμε τι έχει να πει για τις κατηγορίες του block που στοχοποιεί το όνομά του, αυτός απάντησε : Ιδού το ποινικό μου μητρώο......λευκό. Εκεί καταλάβαμε, αν και μικρή η σχολή του σε έκταση, ότι εκεί γίνεται αξιόλογη δουλειά.
=========================================================================
Η δεύτερη σχολή που επισκεφτήκαμε για δύο εβδομάδες με διαφορετικά άτομα, για να μην γίνουμε αντιληπτοί, ήταν η σχολή
 
... Άνοιξε τις πόρτες της, εκεί μας υποδέχτηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος. Ισχυρίζεται ότι κάνει kickboxing, εμείς αμφιβάλουμε διότι το μοναδικό που μπορούμε να πούμε ότι μας έδειχνε ήταν πόδια. Επίσης χασκογελούσε και δεν έδινε την απαιτούμενη προσοχή στους μαθητές. Τίτλους δεν είδαμε πουθενά να έχει, ούτε πτυχίο προπονητού, ούτε διαπιστώσαμε να ανήκει σε κάποια ομοσπονδία μετά από επικοινωνία με τις Ε.Ο.Μ.Α. και Π.Ο.Κ. μας διαβεβαίωσαν ότι δεν ξέρουν την εν λόγω σχολή και δεν έχουν πιστοποίηση τον εν λόγω ''προπονητή'' με δίπλωμα. Επίσης έλλειψη φαρμακείου και γνώσεις πρώτων βοηθειών. Ο χώρος είναι πολύ μικρός και ακατάλληλος, διότι είναι υπόγειος. Όσο αφορά από τμήματα, ανεπαρκή. Θετικό είναι η τιμή που είναι εφικτή και ότι το τμήμα πυγμαχίας είναι ικανοποιητικού επιπέδου, λόγω του μεγάλου αθλητή από την Αρμενία που έχει αναλάβει την διδασκαλία. Η γνώμη μας είναι χαμηλή έως μέτρια.

=========================================================================
 
Και τέλος, η τελευταία σχολή που επισκεφτήκαμε ήταν του Μάκη Θεοτοκάτου
 
, η οποία άνοιξε τις πόρτες της στους υποτιθέμενους μαθητές. Εκεί μας υποδέχτηκαν διάφοροι δάσκαλοι, διότι στεγάζονται τέσσερις διαφορετικές πολεμικές τέχνες. Ο ίδιος βλέπετε δεν έχει πια την άδεια του προπονητού μετά από δικαστική απόφαση για παράνομες ουσίες στους αθλητές του και ψεύτικα δελτία. Από κόσμο, μέτρια έως πολύ καλά. Χώρος ικανοποιητικός, αλλά υπόγειος. Όσον αφορά την προσφορά του στον χώρο δεν έχουμε κάτι αρνητικό να πούμε. Τιμή λίγο τσιμπημένη.
Τα στοιχεία αυτά που καταγγέλλουμε είναι αληθινά και μπορείτε να τις επισκεφτείτε κι εσείς οι ίδιοι για να τις αξιολογήσετε.
No articles to show
No articles to show
Το TOP10 του pineza καθημερινά στο email σας